slideshow

Een professioneel familiebedrijf met
30 medewerkers dat de contacten met klanten en
eigen personeel persoonlijk weet te houden.

Onze diensten Bekijk ons werk

shutterstock_368560808

Woningen worden volledig gestoffeerd
en gemeubileerd, dit alles speciaal
voor de studenten.
 

Onze diensten Bekijk ons werk

shutterstock_386746354

Boonman biedt een compleet pakket aan
op het gebied van glasbewassing
en alle overige schoonmaakdiensten. 

Onze diensten Bekijk ons werk

Woonservice

Woonservice

Boonman heeft zich, naast de schoonmaakwerkzaamheden, in de loop der jaren gespecialiseerd op het inrichten van woningen. Van basisinrichting van de vloeren en muren via tot inrichting met meubelen en verlichting tot en met bedde- en serviesgoed. De achtergrond is dat Delft een echte studentenstad is; daar komen ook studenten uit het buitenland die moeten kunnen intrekken in een klant-en-klare woning. Dat betekent zelfs het regelen van telefoon-, antenne en computeraansluitingen. In opdracht voor de woningbouwverenigingen in Delft wordt de totale inrichting met veel zorg gerealiseerd. In nauwe samenwerking met IKEA, kunnen de nieuwe bewoners hun intrek nemen in een woning die niet allen gemeubileerd en gestoffeerd is, maar fungeert als een kleurrijk en warm thuis. Waar alles aanwezig is en alles werkt.

Vastgoedservice

Onder woonservice valt ook de vastgoedservice. Boonman treedt hier op als redder in de nood bij rioolproblemen, wateroverlastproblemen, buitensluiting of andere calamiteiten.

Schoonmaakbedrijf Boonman bv logo
Schoonmaakbedrijf Boonman bv
Copyright © - 2024 Schoonmaakbedrijf Boonman bv | Algemene voorwaarden | Site index | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring