slideshow

Een professioneel familiebedrijf met
30 medewerkers dat de contacten met klanten en
eigen personeel persoonlijk weet te houden.

Onze diensten Bekijk ons werk

shutterstock_368560808

Woningen worden volledig gestoffeerd
en gemeubileerd, dit alles speciaal
voor de studenten.
 

Onze diensten Bekijk ons werk

shutterstock_386746354

Boonman biedt een compleet pakket aan
op het gebied van glasbewassing
en alle overige schoonmaakdiensten. 

Onze diensten Bekijk ons werk

Service en kwaliteit

Service en kwaliteit

Een goede relatie onderhouden met de opdrachtgever, dat is voor Schoonmaakbedrijf Boonman bv de basis voor een langdurig zakelijk contact. Als schoonmaakbedrijf stelt Boonman hoge eisen aan het eigen bedrijf en personeel. De lat ligt hoog, alleen op die manier is het mogelijk de opdrachtgever op alle fronten tevreden te stellen. Boonman biedt een compleet pakket aan op het gebied van glasbewassing en alle overige schoonmaakdiensten. Voor de juiste reinigingsmethode, afgestemd op uw specifieke situatie, stelt Boonman een duidelijk plan samen. Een betrouwbaar advies dat past binnen uw budget. Boonman werkt uitsluitend met milieuvriendelijke methodes. U mag rekenen op een goede kwaliteit en een uitstekende service.
Diezelfde criteria vinden we ook weer terug bij de kwaliteit en service op het gebied van de woonservice. Deze zorgt voor complete woninginrichting en vastgoedservice voor woningbouwverenigingen en verenigen van eigenaars.
Een garantie voor het behoud van kwaliteitsdienstverlening is te vinden in een opleidingstraject voor de medewerkers waarmee de kennis actueel blijft en wordt verbreed.
 

Schoonmaakbedrijf Boonman bv logo
Schoonmaakbedrijf Boonman bv
Copyright © - 2024 Schoonmaakbedrijf Boonman bv | Algemene voorwaarden | Site index | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring