slideshow

Een professioneel familiebedrijf met
30 medewerkers dat de contacten met klanten en
eigen personeel persoonlijk weet te houden.

Onze diensten Bekijk ons werk

shutterstock_368560808

Woningen worden volledig gestoffeerd
en gemeubileerd, dit alles speciaal
voor de studenten.
 

Onze diensten Bekijk ons werk

shutterstock_386746354

Boonman biedt een compleet pakket aan
op het gebied van glasbewassing
en alle overige schoonmaakdiensten. 

Onze diensten Bekijk ons werk

Schoonmaak

Schoonmaak

Schoonmaakbedrijf Boonman bv heeft een compleet programma voor de schoonmaak van kantoor- en woningcomplexen, industriële complexen en openbare gebouwen. Zowel exterieur als interieur kunnen door Boonman grondig worden aangepakt. Dat geldt voor glasbewassing aan de buiten- en binnenzijde en voor het volledig schoonmaken van openbare ruimten zoals trappenhuizen en galerijen.

Om van die volledige schoonmaak een idee te geven; in het geval van een entreehal van een appartementencomplex wordt niet alleen de ruimte zelf schoongemaakt, postbussen en vast meubilair kunnen ook op een grondige schoonmaakbeurt rekenen. Door een gericht scholingsprogramma blijven de medewerkers van Boonman op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en van de relevante wet- en regelgeving. Boonman heeft hiermee oog voor kwaliteit en aandacht voor het milieu. Door met vast personeel te werken en daar een goede relatie mee te onderhouden, kan Boonman de beloftes nakomen.

 

Schoonmaakbedrijf Boonman bv logo
Schoonmaakbedrijf Boonman bv
Copyright © - 2024 Schoonmaakbedrijf Boonman bv | Algemene voorwaarden | Site index | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring